Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Apple και Samsung γεφυρώνουν τις διαφορές τους μετά από 7 χρόνια.



Οι διαμάχες μεταξύ της Apple και της Samsung αναφορικά με το σχεδιασμό των smartphones τους δείχνουν να παίρνουν τέλος.


Μετά από 7 χρόνια αντιδικίας, οι Apple και Samsung έρχονται σε συμφωνία σχετικά με τις αγωγές που αφορούν στο σχεδιασμό των κινητών της Samsung σε σχέση με το design του iPhone. H δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο εταιρειών ξεκίνησε το 2011, όταν η Apple κατέθεσε αγωγή εναντίον της Samsung, κερδίζοντας την το 2012, ενώ ακολούθησαν διαδοχικές εφέσεις. Έπειτα από μια αρκετά επίπονη διαδικασία, όπως αναφέρει η επιθεώρηση Quartz, οι δύο εταιρείες έφτασαν σε συμβιβασμό, οι όροι του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung προμηθεύει την Apple με αρκετά στοιχεία τεχνολογικού εξοπλισμού, όπως είναι για παράδειγμα οι επεξεργαστές A5, ενώ τον Νοέμβριο του 2017, η Apple είχε κερδίσει μία δικαστική διαμάχη με την κορεάτικη εταιρεία αναφορικά με το στοιχείο του ξεκλειδώματος με τη χρήση slide, για το οποίο η Samsung αναγκάστηκε να καταβάλλει το ποσό των 120 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως, τόσο η Samsung όσο και η Apple δεν είχαν προβεί σε κάποιο επίσημο σχόλιο αναφορικά με τον εξωδικαστικό τους συμβιβασμό, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή