Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η νέα διαρροή για τα iPhone που θα λανσάρει το φθινόπωρο η Apple.



Θα έχουν μία ενσωματωμένη Apple SIM με συμβατική υποδοχή

Ένα ή περισσότερα από τα νέα iPhone που θα παρουσιαστούν το ερχόμενο φθινόπωρο θα κάνουν χρήση της τεχνολογίας DSDS (dual-SIM, dual-standby), χρησιμοποιώντας σε ορισμένες περιπτώσεις μία ενσωματωμένη Apple SIM, σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ από την Κίνα.


Τα iPhone αυτά θα έχουν μία ενσωματωμένη Apple SIM με συμβατική υποδοχή, σύμφωνα με την 21st Century Business Herald. Τα κινεζικά μοντέλα θα χρησιμοποιούν δύο  υποδοχές, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αφού οι Apple SIM δεν είναι διαθέσιμες εκεί.

Πάντως, σύμφωνα με το appleinsider.com, η αξιοπιστία του ρεπορτάζ αυτού είναι αμφισβητήσιμη, καθώς η Herald δε συνηθίζει να ασχολείται με τα προϊόντα της Apple, ενώ οι φήμες για iPhone με dual SIM υπάρχουν ήδη από την εποχή του iPhone 7.

Επίσης, το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζει σε ποια συγκεκριμένα μοντέλα θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία, από τα τρία που αναμένεται να ανακοινωθούν φέτος: δύο με οθόνες OLED 5,8 και 6,5 ιντσών, και ένα με οθόνη LCD 6,1 ιντσών.

Πάντως την ίδια στιγμή, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, γνωστός για τις διασυνδέσεις του, άφησε υπόνοιες για πιθανή χρήση της τεχνολογίας dual SIM στα μοντέλα των 6,1 και 6,5 ιντσών.Η τεχνολογία DSDS παρέχει μία σειρά πλεονεκτημάτων, με πιο προφανές τη δυνατότητα ταξιδιών σε διαφορετικές ζώνες κάλυψης χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει κάρτα SIM ο χρήστης του κινητού. Αυτό είναι σημαντικό ειδικά για τους Κινέζους χρήστες, που συχνά αναγκάζονται να αλλάζουν πάροχο σε διαφορετικές επαρχίες της χώρας.

Οι Apple SIM έκαναν την εμφάνισή τους το 2014 ως ένας τρόπος να επιτραπεί στους χρήστες iPad 4G να αλλάζουν παρόχους χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν και να αλλάζουν κάρτες SIM. Τα iPad Pro διαθέτουν πλέον ενσωματωμένες Apple SIM, αν και άλλα μοντέλα πρέπει ακόμα να χρησιμοποιούν τις ξεχωριστές κάρτες που πουλά η Apple.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή