Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

H Huawei αποκαλύπτει την αθέατη πλευρά της Ελλάδας με τη δύναμη του νέου Mate 20 Pro.


Το Huawei Mate 20 Pro, κορυφαίο intelligent phone της αγοράς, έρχεται για να αλλάξει πλέον, εκτός από την εικόνα που έχουμε για τα smartphones, και την εικόνα που έχουμε για την ίδια την Ελλάδα.


Μέσα από τη δράση Unseen Greece by 20 Mates και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού το νέο Ηuawei Mate 20 Pro θα ταξιδέψει στα χέρια 20 σημαντικών Ελλήνων instagrammers κυριολεκτικά σε ολόκληρη την χώρα και θα αποκαλύψει μέσα από την τριπλή κάμερα Leica με το νέο υπερευρυγώνιο φακό και τη δύναμη της διπλής τεχνητής νοημοσύνης, την πανέμορφη πλευρά της Ελλάδας με άλλη ματιά.

Το ταξίδι του Huawei Mate 20 Pro στην Ελλάδα θα περάσει από τους πιο εμβληματικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όπως τη Σαντορίνη, τα Ζαγοροχώρια, τη Μάνη, τα Μετέωρα, την Ύδρα, τα Χανιά, τον Όλυμπο και τη Χαλκιδική, αλλά και τα αστικά τοπία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και άλλων πόλεων.

Οι φωτογραφίες που θα τραβήξουν οι 20 instagrammers που θα ανταποκριθούν στο, μέσω Instagram, δημόσιο κάλεσμα της Huawei, θα συγκεντρωθούν και θα αποτελέσουν το υλικό της πλατφόρμας www.unseengreece.com, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να ανακαλύψουν ξανά τις ομορφιές της Ελλάδας. Με τις καταπληκτικές δυνατότητες φωτογράφισης μέσω της τριπλής κάμερας Leica, και αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, το Huawei Mate 20 Prο θα φωτίσει γνωστές και άγνωστες πτυχές της Ελλάδας και θα αναδείξει την ομορφιά του ελληνικού τοπίου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.
Το ταξίδι όμως των φωτογραφιών αυτών δε σταματάει εδώ. Οι διακόσιες καλύτερες φωτογραφίες που θα ληφθούν στη διάρκεια του project θα συγκεντρωθούν και θα παραχωρηθούν από την Huawei στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, ελεύθερων πνευματικών δικαιωμάτων για απεριόριστη χρήση και διάρκεια, σε όποια μέσα και με όποιο τρόπο κρίνει ο ΕΟΤ καλύτερα, για να αποτελέσουν κομμάτι της οπτικής ταυτότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό τις εκστρατείες προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στο εξωτερικό.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που με αφορμή το νέο Huawei Mate 20 Pro θα συνδεθούμε οργανικά και ουσιαστικά με τον ελληνικό τουρισμό», δήλωσε ο Country Manager των Devices για την Huawei στην Ελλάδα, κος Lin Bing. «H κυκλοφορία του νέου μας smartphone Mate 20 Pro με τις εκπληκτικές του δυνατότητες γίνεται η αφορμή ενός project που θα αναδείξει τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές κοινό έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς, μία πανέμορφη Ελλάδα, αποτυπωμένη με μία άλλη, πιο ενδιαφέρουσα ματιά.»

«Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε πώς η νέα γενιά Ελλήνων φωτογράφων θα αναδείξει τις αθέατες πτυχές της χώρας μας παγκοσμίως, με μία διαφορετική και συναρπαστική ματιά», υπογράμμισε από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή