Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

To κινητό της Energizer θα έχει μπαταρία που δεν έχουμε ξαναδεί!


H Energizer σκοπεύει να ανακοινώσει ένα smartphone, το οποίο θα ονομάζεται Energizer P18K Pop και θα έχει μπαταρία... 18,000 mAh! Να σημειώσουμε ότι τα κινητά συνήθως έχουν πλέον μπαταρίες από 3,000 έως 4000mAh.

Πέρα από την ασύλληπτη χωρητικότητα της μπαταρίας, το P18K Pop διαθέτει all-screen design χωρίς εγκοπή στο πάνω μέρος και ελάχιστο περιθώριο στο κάτω μέρος. Είναι 6,2 ιντσών με Full HD ανάλυση. H Avenir Telecom, που έχει την άδεια του Energizer brand, έχει ενσωματώσει slide-out selfie κάμερα (πτυσσόμενη).
Η μπαταρία της συσκευής που είναι και το κομβικό σημείο για την προώθησή της έρχεται με 18,000 mAh χωρητικότητα, που είναι περίπου όσο ένα powerbank που θα βρείτε στην αγορά. Θα κρατά περίπου για 90 ώρες κλήσεων, 100 ώρες μουσικής ή δύο ολόκληρες ημέρες αναπαραγωγής βίντεο. Σε standby, η μπαταρία κρατά 50 ημέρες με μία και μόνο φόρτιση, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone.

Χρησιμοποιεί USB-C θύρα και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, αλλά δεν αναφέρθηκε πόση ώρα κάνει αν γεμίσει μπαταρία τέτοιου όγκου.

Άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι τα 6GB RAM, 128GB αποθ. χώρου και επεξεργαστής Helio P70 της MediaTek. Όσον αφορά στις κάμερες, έχει 5 αισθητήρες: 2 μπροστά και 3 πίσω. Η selfie έχει αισθητήρες 16MP+2MP και στο πίσω μέρος 12MP+5MP+2MP.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή