Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

H Apple φέρεται να ετοιμάζει μία gaming streaming υπηρεσία.


H Apple φέρεται να είναι έτοιμη να λανσάρει μία συνδρομητική υπηρεσία για games που θα απευθύνεται σε ολόκληρο το οικοσύστημα των συσκευών της.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες κινούνται στη σφαίρα της φημολογίας και δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα εάν θα γίνει πράξη αυτό που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο. Οι πληροφορίες αυτές μιλούν για την πρόθεση της Apple να ενισχύσει το gaming στους υπολογιστές της, παρόλο που έχουν γίνει πολλά βήματα από προγραμματιστές προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερος χώρος και επιλογές για το gaming στο mac OS.

Υπάρχουν φήμες που θέλουν την Apple να δίνει έμφαση στο mobile gaming σε αυτή τη συνδρομητική υπηρεσία, ειδικά σε μια εποχή που όλος ο mobile κόσμος ετοιμάζεται για την έλευση του 5G. Σε εκείνη την περίπτωση εκτιμάται ότι η υπηρεσία που φέρεται να ετοιμάζει η Apple θα έχει λογική όμοια με εκείνη που διέπει αντίστοιχες υπηρεσίες, όπως είναι εκείνη των Xbox και Playstation.

Σε αυτή τη φάση, οι κινήσεις της Apple βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, καθώς εκτιμάται ότι απέχουμε πολύ από την εποχή που θα είναι έτοιμο κάτι προς ανακοίνωση από την μεριά της. Πολλοί είναι οι αναλυτές που συμφωνούν ότι μία τέτοια υπηρεσία δεν θα μπορούσε παρά να είναι άμεσα συνδεδεμένη με το App Store της Apple.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή