Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτό είναι το νέο iPhone11 της Apple.



Βρετανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, που ισχυρίζεται ότι εξασφάλισε

Φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν το νέο κινητό της Apple, το iPhone11, το οποίο θα παρουσιάσει ο αμερικανικός κολοσσός στις 10 Σεπτεμβρίου στην έδρα της στην Καλιφόρνια, υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της και έδωσε στην δημοσιότητα η βρετανική εταιρεία προϊόντων αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας Nood.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η οποία δημοσίευσε τις φωτογραφίες, εκπρόσωπος της Nood, η οποία κατασκευάζει θήκες για τα iPhone και άλλα προϊόντα της Apple, δήλωσε βέβαιος, ότι στις φωτογραφίες απεικονίζεται το νέο iPhone11. Όπως είπε «δουλέψαμε με τους συνεργάτες μας στην Κίνα (σ.σ. όπου κατασκευάζονται τα iPhone), προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα ακριβές αντίγραφο, για να μάθουμε την εμφάνιση και την αισθητική του».

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, όπως είπε ο ίδιος, είναι η τριπλή κάμερα στο πίσω και πάνω αριστερά τμήμα του τηλεφώνου, που δεν μοιάζει -όπως τόνισε- με τίποτα άλλο που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε κινητά τηλέφωνα. Όπως αναφέρει η Daily Mail, έχει ήδη διαρρεύσει, ότι το νέο iPhone θα διαθέτει τρεις κάμερες, για φωτογραφίες και βίντεο με τη μέγιστη ευκρίνεια. Η δε επιπλέον τρίτη κάμερα δίνει αρκετές νέες δυνατότητες, όπως την λήψη ευρυγώνιων γωτογραφιών.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η Apple εμπλουτίζει και το χρωματολόγιο στην εμφάνιση των νέων της κινητών, καθώς εκτός από τα κλασσικά χρώματα, τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα σε πράσινο, μπλε, κίτρινο, κόκκινο και μοβ χρώμα. Όσο για τις τιμές των νέων iPhone, πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα κυμαίνονται από 999 έως 1.099 δολάρια για τις εκδόσεις που θα διαδεχθούν τα XS και XS Max και στα 799 δολάρια για τον διάδοχο του μοντέλου LCD.


ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή