Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Εκτίμηση ότι το Samsung Galaxy S10 θα έρθει σε τρεις εκδόσεις.


Η Samsung έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η κορυφαία smartphone συσκευή της να κυκλοφορεί σε δύο εναλλακτικές εκδόσεις μεγέθους.


Αυτή η «παράδοση» φαίνεται ότι θα σπάσει σύντομα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα εκτιμά η TF International και ο κορυφαίος αναλυτής της Ming-Chi Kuo (πρώην της KGI Securities). Η ανάλυση δημοσιεύτηκε στον Business Insider και θέλει την κορεατική εταιρεία να επιχειρεί να μπλοκάρει τις κινήσεις της Apple λανσάροντας τρεις εκδόσεις του Galaxy S10.

Σύμφωνα με την ανάλυση το Galaxy S10 θα έρθει με οθόνες 5,8 ιντσών, 6,1 ιντσών και 6,4 ιντσών. Οι δύο μεγαλύτερες εκδόσεις θα ενσωματώνουν in-display σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος και τεχνολογίας ultrasonic. Το μικρότερο μοντέλο θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλευρό της συσκευής. Αυτή η τελευταία εκτίμηση έχει αναφερθεί και από κορεατικά μέσα ενημέρωσης.

Προφανώς τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα θα έχουν τον χαρακτήρα premium συσκευών και θα κοστολογούνται ακριβότερα. Επιπρόσθετα, το μεγαλύτερο Galaxy S10 των 6,4 ιντσών θα διαθέτει σύστημα τριών καμερών και 3D camera στο εμπρόσθιο μέρος που θα αναλαμβάνει το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου.

Η σειρά Galaxy S10 της Samsung, αποτελούμενη από δύο ή από τρεις συσκευές, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της την άνοιξη του 2019. Πολύ νωρίτερα θα εμφανιστεί το phablet της εταιρείας, το Galaxy Note 9, το οποίο αναμένεται σχεδιαστικά να μοιάζει με το περυσινό μοντέλο ενώ θα έχει τον σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή