Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

H Google βελτιώνει την αναζήτηση στα μηνύματα στo Android.


To Android Messages app αποκτά μία βελτιωμένη δυνατότητα, προκειμένου να γίνεται πιο εύκολη η αναζήτηση παλαιών μηνυμάτων.


Με την ανανεωμένη δυνατότητα, οι κάτοχοι Android συσκευών θα μπορούν να κάνουν αναζήτηση στις παλιές συζητήσεις και όλα τα μηνύματα είτε μέσω των ονομάτων, είτε μέσω του περιεχομένου των συζητήσεων με λέξεις-κλειδιά. Με την επιλογή μίας συγκεκριμένης επαφής, θα μπορεί κανείς να βλέπει το ιστορικό της επικοινωνίας μαζί της και να κάνει αναζήτηση μέσα στο περιεχόμενο της συζήτησης με την πληκτρολόγηση των αντίστοιχων λέξεων στο πεδίο της αναζήτησης.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που αλλάζουν στην αναζήτηση μέσα από τις συνομιλίες του Android είναι το γεγονός ότι οι αναζητήσεις θα μπορούν να περιλαμβάνουν και όλα όσα μοιράζονται οι χρήστες μεταξύ τους, όπως είναι οι εικόνες, συνημμένα αρχεία και άλλα. Οι αλλαγές στην αναζήτηση του Android Messages app έχουν ήδη ξεκινήσει να είναι διαθέσιμες σε κάποιους χρήστες και σταδιακά θα μπορούν να το χρησιμοποιούν όλοι οι Android χρήστες.

Με τις αλλαγές αυτές, οι συνομιλίες στο Android εκτιμάται ότι θα ανταγωνιστούν τις αντίστοιχες προτάσεις messaging, όπως είναι εκείνες του َWhatsapp, ή του Facebook Messenger. H βελτίωση στη μηχανή αναζήτησης των μηνυμάτων στο Android θεωρείται μία λογική κίνηση από την Google, η οποία και έχει γίνει κολοσσός του Internet λόγω ακριβώς αυτού του χαρακτηριστικού της, δηλαδή την μηχανή αναζήτησης στον Παγκόσμιο Ιστό.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή