Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Δεν θα πιστέψετε ποια ειναι η πιο δημοφιλής εικόνα στο Instagram!


Τα social media πλέον κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας και τραβούν την προσοχή μας για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι για να πούμε την άποψή μας ή να επιλέξουμε ποια φωτογραφία μας αρέσει στο Instagram.


Κάπως έτσι, η συγκεκριμένη είδηση έχει να κάνει με ένα αυγό. Ένα αυγό που για κάποιον ανεξήγητο λόγο έγινε πολύ διάσημο στο Instagram. Για την ακρίβεια, μέσα σε μία εβδομάδα, η παρακάτω φωτογραφία ενός απλού αυγού έφτασε τα 21 εκατ. likes και έγινε η πιο δημοφιλής στο Instagram, αρπάζοντας τον τίτλο από τη φωτογραφία της Kylie Jenner με το μωρό της, η οποία βρίσκεται πλέον στη 2η θέση.


Όλα ξεκίνησαν στις 5 Ιανουαρίου, όταν δημιουργήθηκε ένας νέος λογαριασμός με την ονομασία "world_record_egg". Σκοπός, σύμφωνα με το μήνυμα στη βιογραφία του χρήστη, ήταν να γίνει το πιο δημοφιλές post στο Instagram. Οι χρήστες του Instagram τρελάθηκαν και το αυγό έφτασε από τα 9 εκατ. στα 18 μέσα σε 10 μόλις ώρες, ενώ η φωτογραφία έχει και περίπου 1 εκατ. σχόλια.

Για όσους ενδιαφέρονται για περαιτέρω πληροφορίες, το όνομα του αυγού (ναι, έχει και όνομα) είναι Eugene και της μητέρας-κότας, Henrietta. Είναι βρεττανικής καταγωγής...

Και κάπως έτσι, μπορούμε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα social media.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή