Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Ο κολοσσός της τεχνολογίας κάνει άλματα και παρέχει στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία.


Η Huawei είναι ένας κολοσσός της τεχνολογίας παγκοσμίως με τεράστιο υπόβαθρο και ιστορία στην τεχνογνωσία. Το μότο της Huawei ήταν πάντοτε το «Make it Possible». Ένα μότο που πρεσβεύει και εκφράζει σε κάθε στιγμή της πορείας της. Το ακατόρθωτο για τη Huawei φαντάζει δυνατό και πρόκληση για περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερα επιτεύγματα.


Γνωρίσαμε τη Huawei μέσα από μία εκτόξευση στα ύψη της παγκόσμιας αγοράς χάρη στα μοναδικά της smartphones που αγαπήθηκαν αμέσως ακόμα και από τους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές. Εκτός όμως από τον κόσμο των smartphones, η Huawei έχει ανοίξει τους ορίζοντές της και σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες, υλοποιώντας το όραμα της δημιουργίας ενός smart οικοσυστήματος συσκευών.

Μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας, όπως είναι το MateBook ή το Huawei Watch GT 2, τα έξυπνα ακουστικά freebuds 3, αλλά και το HiLink, μια πλατφόρμα που ανοίγει διάπλατα το δρόμο σε ένα σύμπαν διασυνδεδεμένων έξυπνων συσκευών, έβαλαν τις βάσεις για να γιγαντωθεί η Huawei ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, η Huawei παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην αυτόνομη οδήγηση, επικεντρώνεται στις εφαρμογές της έξυπνης οδήγησης και «εναλλακτικής» μετακίνησης.

Η φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία συνδέονται smartphone - cloud και σχεδιασμός chipset υψηλής τεχνολογίας, αποτελεί δομικό συστατικό της τεράστιας επιτυχίας της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας την να ξεχωρίζει και να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα από τον ανταγωνισμό. Με βασικό μήνυμα «Make it Possible» η Huawei κάνει τα αδύνατα δυνατά. Καθορίζει τις εξελίξεις στο cloud, κατέχοντας ηγετική θέση στον συγκεκριμένο τεχνολογικό τομέα, διευρύνοντας τις εφαρμογές του και εμπλουτίζοντας διαρκώς την εμπειρία που αποκομίζουν οι καταναλωτές.

«Με σεβασμό στο περιβάλλον και με εφαλτήριο την ισχυρή έρευνα και ανάπτυξη, η Huawei παρακάμπτει κάθε εξωγενή δυσκολία και επικεντρώνεται πολλαπλάσια στις δικές της δυνάμεις για να κατακτά νέες κορυφές . Είναι γνωστό ότι business χωρίς δυσκολίες δεν είναι business! Συνεχίζουμε δυναμικά, δηλαδή business as usual. Oι καταναλωτές είναι πιστοί ακόλουθοί μας στο ανοδικό ταξίδι μας και γνωρίζουν καλά ότι αποζημιώνουμε το αμείωτο ενδιαφέρον τους για τη Huawei με τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας και με τις υψηλές υπηρεσίες και τα μοναδικά προϊόντα που προσφέρουμε.

Στοχεύοντας αποκλειστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών μέσω της τεχνολογίας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, μέσω του Smartphone Festival, δίνουμε τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει τις τεχνολογικές εξελίξεις, να ανακαλύψει πώς η τεχνολογία μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο ευέλικτη και απολαυστική και μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας να αποκτήσει τα προϊόντα μας σε προνομιακές τιμές!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Lin Bing, Country Manager - Terminals της Huawei Ελλάδος.

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή